Video produkcija

Sve počinje s vizijom

Saznajte više

Video produkcija

Sve počinje s vizijom

Saznajte više

Serena pro (i Točka na i) firma je koja se bavi video produkcijom (TV serijalima i TV reklamama te namjenskim filmovima), castingom i organizacijom statista. Navedenim poslovima bavimo se od 2005. godine i s ponosom možemo reći da poslu pristupamo profesionalno te da nam iskustva ne nedostaje.

Usluge

Klijentima nudimo dvije opcije suradnje. Jedan od oblika suradnje jest «ključ u ruke», odnosno potpuno preuzimanje realizacije projekta pretprodukcijski, produkcijski i postprodukcijski. Za klijente kojima ovakav oblik suradnje ne odgovara, nudimo parcijalno obavljanje posla, pa tako od nas možete naručiti copywriting, casting usluge, potragu za lokacijama snimanja, najam statista i statista sa zadatkom, izradu budžeta za neki od projekata u budućnosti i slično.

Saznajte više
 • Profesionalni pristup poslu

  Tijekom rada na projektu nastojimo klijentima pružiti maksimalan osjećaj sigurnosti te se pridržavati svih pravila struke.
 • Otvoreni prema klijentima

  Oblik poslovanja koji smo razvili tijekom godina omogućuje klijentu da u svakom trenutku zna u kojoj je fazi projekt te koje su realne mogućnosti u procesu realizacije.
 • Problemi = Izazovi

  Produkcija je posao u kojem ne postoje riječi neću, ne mogu i ne znam. Ovaj posao zahtijeva da svaki novonastali problem ima svoje rješenje, a pronaći ga jest zadovoljstvo samo po sebi.

Portfolio

Pogledajte samo neke od naših 1000 uradaka.

Saznajte više

Blog

Trebate li dodatne informacije? Posjetite naš blog!

Saznajte više


 • Molimo označite avion
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.