Želite postati naš član?

Tko može postati član?

Član agencije može biti SVATKO. Većina ljudi misli da angažiramo samo statiste, no to nije istina. Naš je posao raznolik, pa tako uvijek trebamo i modele, amaterske glumce, osobe sa specijalnim vještinama, primjerice gutače vatre, žonglere…, osobe sa specijalnim frizurama i slično.

Istina je da osobe koje žele statirati najviše rade, ali najbolje honorare ipak imaju žene i muškarci između 30 i 40 godina dobrog izgleda.

Prijavi se

Morate li biti nezaposleni da biste bili naš član?

Smatra se da naš član mogu biti samo nezaposlene osobe. To nije točna informacija. Naše članove pozivamo i šaljemo na castinge. Oni se održavaju cijele dane, te time ne gubite radni dan. Ako prođete i dobijete ulogu, tada je nužno da uzmete slobodan dan na poslu, ali radi interesantnih honorara svatko će naći način da osigura jedan ili dva slobodna dana za snimanje.
Isto vrijedi i za statiste sa zadatkom ili amaterske glumce.

Honorarni posao statista je pomalo drugačiji. Tu najbolje prolaze nezaposlene osobe ili osobe na fakultetu ili u mirovini, jer se snimanja protežu kroz cijeli dan i obično se snima radnim danima.

PRIJAVI SE

Jeste li se obavezni odazvati na naš poziv ako postanete naš član?

Detaljne informacije o pravima i obavezama pronaći ćete u našem pravilniku. Upisom u agenciju potpisujete uvjete iz navedenog pravilnika, stoga ga svakako pročitajte. Ukratko, osoba koja postane naš član nije dužna odazvati se na snimanje ili casting, ali ako pristane na posao, tada mora doći. Konkretnije to znači da ako Vas nazovemo za sutrašnje snimanje, Vi možete odbiti i reći da sutra nemate vremena, ali ako pristanete i kažete da dolazite tada Vam je dužnost pojaviti se. Naša firma se profesionalno bavi ovim poslom te radi Vaše neodgovornosti i mi izgledamo neprofesionalno.

Važno je napomenuti da će Vas kolegice zvati na suradnju, ali ako se ne odazovete baš nikada smatrat ćemo da niste više zainteresirani te ćemo Vas izbrisati iz baze.

PROČITAJ PRAVILNIK

Kako se upisati?

1. Ispunite prijavnicu
2. Pročitajte pravilnik

Kolegice će Vas pozvati u naše urede radi fotografiranja.
Prijavnica koju ste ispunili u digitalnom je obliku i ne trebate je printati.

Napomena: prijavnica i pravilnik sadržavaju GDPR informacije

PRIJAVI SE
  • Velika baza statista, modela i glumaca

    Serena pro d.o.o počela se baviti organizacijom statista 2009. godine te smo od tada do danas prikupili nekoliko tisuća osoba u bazi. Od ove godine posjedujemo „pametnu“ bazu čiji je cilj olakšati posao klijentima, članovima i nama.
  • Mogućnost rada u cijeloj Hrvatskoj i regiji

    Tijekom godina radili smo u svakom dijelu Hrvatske te posjedujemo bazu za sve hrvatske regije. Ujedno, posjedujemo znanje kako što brže i lakše na određenom teritoriju pronaći statiste.
  • Poslovanje u skladu sa strukom

    Klijenta, ali i našeg člana, štitimo ugovorom te jasno prilikom suradnje navodimo prava i obaveze obje strane.

Prijavnica

Prijavi se

Pravilnik

Preuzmi