Članovi tima

Vedrana Mikez - Direktorica i producentica

Profesionalno se produkcijom bavi od 2005 godine. Počela je kao asistent na setu no, vrlo brzo napreduje i postaje izvršni producent. 2009 godine počinje raditi kao asistent glavnog producenta na TV projektu „Slučajni turist“. Nakon godinu dana postaje glavni producent na TV serijalu „Rekonstrukcija“. U toj ulozi je i danas, a osim navedenog posla vodi firmu Serena pro d.o.o te je vlasnik Točke na i d.o.o.

Iza nje je više od deset TV serijala te veliki broj TV reklama, namjenskih filmova i sličnih video projekta. Od 2015 godine počinje pisati TV formate te je ponosni vlasnik više od 15 raspisanih materijala, većinom dokumentarno-zabavnog karaktera. Za klijente će rado odraditi casting ili uskočiti kao location manager.

Danijela Davidović - Casting manager, organizator statista i voditelj ureda

Danijela je u timu od 2010 godine, a počela je kao organizator statista na manjim projektima. Odlikuje ju upornost, predanost, srčanost te neizmjerna volja za radom. Radi svojih karakteristika u vrlo kratkom roku postaje voditelj ureda te se brine da su projekti profesionalno vođeni. Iza sebe ima oko 500 odrađenih projekata, a specijalizirana je za organizaciju statista i statista sa zadatkom na serijama i filmovima.

Njezina pedantnost i način kako pristupa poslu iznimno se sviđaju klijentima te je omiljen član produkcijskog tima u svom sektoru.

Barbara Gubić - Casting manager i organizator statista

Barbara je sasvim slučajno 2012 godine došla u tim i od tada je ne zamjenjiv dio naše male zajednice. Njezina specijalnost su TV reklame i castinzi. Odlično barata fotoaparatom, kamerom i montažom što na kraju rezultira uspješnim castinzima. Po karakteru je Barbara vrlo staložena i mirna i tako lako komunicira kako s klijentima tako i s osobama na castingu. Vrlo dobro poznaje bazu amaterskih glumaca i statista sa zadatkom te stoga najčešće radi igrane serije i sapunice.

Specifična je po načinu rješavanja problema. Ako ona ne nađe osobu koju klijent traži tada takva osoba ne postoji.

U slučaju da imate dodatna pitanja, rado ćemo vam odgovoriti na svako od njih.


  • Molimo označite fotoaparat
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.